Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Tampereen yritysten Tehosivut


HR-Sports Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 3204902-8

Osoite: Petäjäpolku 1,

74130 Iisalmi

Sähköposti: if.strops-rhnenikkieh.otsir

Toimialat:

Puhelinnumerot:
HR-Sports Oy: 0409682471

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Olemme iisalmelainen yritys, joka tarjoaa vuokrattavaksi varusteet ja välineet urheiluun sekä retkeilyyn vuoden jokaisena päivänä. Taustalla yritystoiminnassamme on tuoda vaihtoehtoja ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen.

Vuokraus onnistuu helposti puhelimitse tai verkkoajanvarauksemme kautta. Vuokrauksen hintaan sisältyy aina tarvittava opastus ja varusteet vuokrattavan tuotteen mukaisesti. Uutena palvelunamme järjestämme myös vesijettisafareita! Lähde safarille vaikka työ- tai kaveriporukan kanssa, ja koe upea luontomme vesillä.

Vuokrattavat välineet ja varusteet voit noutaa paikan päältä Iisalmen satamasta. Sovitusti voimme myös toimittaa vuokraamasi tuotteen sovittuun paikkaan. Maksutapoina meille käy kortti, käteinen, tilinsiirto, Smartum ja ePassi. Yritysasiakkaille onnistuu myös laskutus.

Vesijetti vuokrausta Iisalmessa. Koe elämyksiä kauniissa poroveden ympäristössä. Hintaan sisältyy: Opastus vesijettiin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin, Ajovarusteet (kelluntaliivit ja tarvittaessa myös märkäpuku)

Nettivuokraamo:

  • Vesijetit
  • Vesijet varusteet
kuva

Näyteikkuna
Tampereen parhaisiin palveluihin

Taksi PaloVM Oy logo
Kainberg & Hulden öppet bolag, KH Motors logo
Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy logo